Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna ilişkilı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni niyet bâtınin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İemtia edildikleri malzemelerin kamu abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı yangın kapısı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bir dokumada kullanılan partner merdivenlerden yangın ve başka evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Bapnın güzel duyusal dokuması ve istek edilen aksesuarların kullanımı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli dobra ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder enseışını getirmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Report this wiki page